Skip to main content

Putkiremontti omakotitaloon

LVI-Forsström, Nastola

Putkiremontti omakotitaloon suoritetaan aina tilaajan toiveiden mukaan. Putkiremontissa on otettava huomioon remontoitavan kohteen tilanne. Pyydä meidät maksuttomalle katselmukselle, jonka jälkeen pystymme antamaan tarkan arvion remontin laajuudesta ja hinnasta. Toiminta-alueemme on Nastola ja koko Päijät-Hämeen alue.

Putkiremontti etenee vaihe vaiheelta:

 1. Yhteydenottosi jälkeen sovitaan katselmus kohteessa.
 2. Kirjaamme ylös putkiremontin tarpeet ja tilaajan toiveet.
 3. Teemme tarjouksen putkiremontista.
 4. Saat tarkan esityksen mistä putkiremontin hinta muodostuu sekä aikataulun ja työmenetelmät.

Kun putkiremontti on suoritettu, siistimme tilat ja käymme tilaajan kanssa tehdyn työn läpi sekä kuitataan työ tehdyksi ja hyväksytyksi.

Pyydä ilmainen putkiremontin kartoituskäynti.

Putkiremontilla vältät vesivahingon

Putkiremontilla voit estää vesivahingon. Omakotitalojen ja kiinteistöjen putkiremontit suoritetaan Nastolan ja koko Päijät-Hämeen alueella.

Käyttövesiputkien elinikä on noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia, varsinkin jos niitä ei ole asennettu suojaputkiin. Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä ne useimmiten kulkevat rakenteiden sisässä. Käyttövesiputkistojen uusiminen kannattaakin tehdä ennakoiden, sillä ajoissa tehty putkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta.

Omakotitalon Uponor KOTI -putki- eli käyttövesiremontti kestää yleensä vain 2-4 päivää. Remontin tekee paikallinen tai remonttikohteen lähialueella toimiva Uponor KOTI -kumppaniyritys, jonka henkilökunta on koulutettu asentamaan Uponorin tuotteita. Talossa voi asua koko remontin ajan.

Jos vesivahinko ehtii sattua, sen korjaaminen vie aikaa huomattavasti pidempään ja kustannukset ovat reilusti korkeammat. Vakuutuskaan ei korvaa kaikkea, kun kyseessä ovat vanhat putket. Ei siis kannata jäädä odottelemaan vanhojen putkien rikkoutumista, vaan toimia ajoissa!

Ennakoimalla säästyt ongelmilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta

Korroosion ja vesivahingon aiheuttamia tyypillisiä ongelmia ovat muun muassa:

 • juomaveden laadun huononeminen
 • rakenteiden ja irtaimiston tuhoutuminen tai vaurioituminen
 • kosteus- ja homeongelmat
 • suuret korjauskustannukset ja muut taloudelliset menetykset
 • ongelmien aiheuttama stressi ja mielipaha
 • kiinteistön arvon lasku
Kysy lisää putkiremontista

Uponor-komposiitti­järjestelmä on testattu ja turvallinen

Uponor KOTI -putkiremontti toteutetaan Uponor-komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Omakotitalon putkiremontti ei häiritse asumista ja se kestää kohteesta riippuen tyypillisesti vain yhdestä päivästä viikkoon. Monelle remontin helppous tulee yllätyksenä.

Uponor KOTI -putkiremontti – helpompi homma kuin uskotkaan!

 • Putkiremontti toteutuu nopeasti.
 • Putkiremontti tehdään ns. pinta-asennuksena talon rakenteita rikkomatta. Näin säästeään remontin kustannuksista lopputuloksesta tinkimättä.
 • Putkiremontin työn osuus on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoinen.
 • Putkiremontin aikana voit asua kotona koko remontin ajan. Vedentulo katkaistaan vain tunneiksi!
 • Kun remontti on valmis, asiakkalle toimitetaan Uponor-järjestelmätodistus, josta selviää mikä järjestelmä taloon on asennettu ja kuka on toiminut asentajana. Näin asiakas saa asiakirjan, josta löytyvät järjestelmien tiedot huoltoja varten, yhteyshenkilöt mahdollisissa ongelmatilanteissa ja joka on valttikortti esim. taloa myytäessä.
 • Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen ja nostaa talosi arvoa.